JANA EXTRA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE


Assalamualaikum...

Masih ramai lagi yang masih tercari-cari cara untuk tambah pendapatan yang mempunyai modal yang rendah, tak perlu simpan stok, tak perlu hantar barang, bonus dapat di pertengahan bulan??


Shaklee memberikan pelbagai kelebihan untuk anda... Jom saya kongsikan apa yang Shaklee akan berikan untuk anda!!!
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 1003021 sebagai sponsor/upline.


Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch). ~untuk Semenanjung, jika Sabah/ Sarawak RM85~

Apa yang akan membuatkan anda teruja dengan bisnes ini?

■ BONUS bulanan yang dibayar pada setiap tengah bulan (14hb), dikreditkan terus ke akaun Maybank anda / diberikan cheque ~ sekiranya tiada akaun Maybank.
■ INSENTIF 'kenaikan pangkat' hasil usaha dan kerja keras anda dalam bentuk cheque.
■ Berpeluang menunaikan umrah @ percutian luar negara @ percutian dalam negara bertaraf 5 bintang dengan kos yang ditanggung sepenuhnya oleh SHAKLEE setiap tahun
■ BONUS kereta idaman anda..Jom...sertai team kami untuk mendapatkan tips dan cara terbaik untuk merealisasikan impian anda!!

Norhayati Ismail
ID: 1003021
SMS/WHATSAPP : 010 7628163
fb Page : The Food Of Love

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up