Bantu Suami : Jana Pendapatan dari Rumah

Assalamualaikum semua..

Ibu2 yang tak kerja ada keinginan tak nak bantu suami ??? lg2 kalau yg ckup2 makan pakai je tiap2 bulan, bagi ibu2 yg ingin mencari side income buat tambah2 pendapatan leh lah berjinak2 dgn bisness shaklee nie!!!

Tak susah pun kann...janji nawaitu betul..semua boleh jadi kenyataan...

Product Shaklee nie ramai dah org kenal lg2 set penyusuan, mana2 pegi kalau tanya ibu2 yg still breastfeed baby mesti akan bgtau, " Puas hati sgt2 dgn Shaklee, susu terus byk n jadi pekat"...dari sini kita dah tahu....Shaklee mmg sgt fames dan ramai yg akan cari lagi2 yg mementingkan kecantikan dalaman dan kesihatan.

Shaklee nie kalau ibu2 nak tahu, bukan product menyusu je yg ada...bak kata dari hujung rambut smpai ke hujung kaki tau..cakap je nak supplement untuk apa...semua ada..:)




Nak tahu tak Kenapa saya pilih Shaklee sbg side income sy walau pun hasrat hati nk jd Housewife yg bjaya suatu hari nanti..:)..(doakan sy)


Dah tentulah Modalnya rendah...RM 75 sahaja, tak perlu modal besar pun...dan yg penting product Shaklee nie HALAL.

Dan yang paling BEST!!!..anda2..ibu2 semua layak menerima pendapatan BULANAN sebanyak 3 angka, 4 angka, 5 angka 6 angka dengan SHAKLEE!!!! semuanya anda yg akan tentukan sendiri berapa anda mahu dapat BONUS tiap2 bulan.

Inshaa Allah sy akan beri tunjuk ajar serta bimbingan yg perlu, sekiranya anda2 ibu2 menyertai group Kami.

Sekiranya ada yg berminat boleh terus pm sy di FB atau sms/whatsapp 010 7628163

AYUH!!!!..kita gegar kerana WANITA juga mampu BERJAYA!!!
HANYA dengan SHAKLEE pasti BOLEH!!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up