Daun Tembaga Suasa surutkan lebam benjol kepala anak.

Assalamualaikum semua kawan2 n pembaca setia suka healhtky food..harini menulis dgn mood tak berapa nk best..sbb mlm td anak jatuh dari katil atas kecuaian sy waaaa...(T_T)...siap kena ,ngan papa harith..

dek kerana panik tak tahunak buat ape time kepala ank benjom biru lebam semua...sahabat2 baik dari super lady ada kongsikan petua2 yg amat berguna...

sis Halawa ada bgtau suh saya cari daun "Tembaga Suasa"..haaaa..kau..aku pn tak penah dengar pokok nie...tp mmg famouse dekat tepi2 hotel...haaa..nnt sy tunjukkan cmne pokok dia..

keesokkan harinya..gagahlah si ibu nie lepas balik keja...pegi mencari daun tembaga nie dekat nursery sg buloh nie...puas masuk satu ke satu kedai..tp takde pun yg jual..haaa..tp korang nak tahu mak mak dapat..hehehe..lawaklahh..

mak dapat dekat tepi mcdonald kota damansara..dgn tak malunya..mak curi2 amik sehelai dua..terus masuk kereta n balik....

sampai je rumah..terus sy letak kat kepala anak..mcm miracle pulak..Alhamdulillah..dgn kuasa Allah..bgkak dh surut..:)...lega dah rasa..nant kat bawah sy tunjuk pic ye tak sempat nak upload sbb cri cable USB tak jumpa..

Nway...terima kasih sgt2 pada kawan2 super lady yg byk membantu...
jumpa di next entry yaaa...Salam..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up