Super Ohhsemm bekerja dr rumah dengan Shaklee.

Salam semua...Entry pagi nie x mo byk2...selit2 je sambil2 buat kerja nie kan..Hari2 dok berangan2..


Sape kat sini bercita - cita nak jadi WAHM????...korang nak tau tak cita2 baru sy skg nak jd WAHM Work At Home Mom. Indah nya bila fikirkan cita2 nie sambil bekerja dari rumah dan boleh jaga anak2 n tgk ank2 membesar dpn mata...kdg2 tak sampai hati tinggal kan harith dekat mak odah dia..sbb selalu nangis setiap pagi bila hantar.

Sbb ape sy nak jd WAHM??? Isteri yg BEKERJA tau..bukan duduk rumah saja goyang kaki tggu hubby bg duit tiap2 bulan hehe..sbb nya walaupun duduk rumah sy masih boleh bekerja dari rumah n duit tiap2 bulan still masuk...dapat masak tuk hubby..main dgn anak2..ikut hubby g keje pun still sy boleh bekerja dgn gajet2 canggeh skrg nie kan...semua hujung jari je skg nie...btl tak???

Bila ank2 sakit demam ke..semua depan mata kita...xde kita duk risau always kat office kan..OHH my dreamm!!!

Mustahil ke nak jadi WAHM??? semuanya kebergantungan atas kehendak kita dan rezeki dtg dari ALLAH S.W.T. Alhamdulillah srg dah merasai bonus 4angka..sama ganda ngn gaji bulanan ehh lebih kot asenyee...rezeki Allah nak beri tak sampai setahun..Inshaa Allah akan digandakan lagi jumlahnyaa..:) Aminn

Kalau tanya saya??? Sure saya nak..WAHM..Inshaa Allah satu hari nanti...Usaha dan berserah kpd Allah S.W.T..




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up