Ahli Shaklee - kebaikan Jadi Ahli Shaklee

Selamat Malam semua...secara ringkasnya dekat sini sy nak ceritakan ape kebaikan dan kelebihan yg saya dapat setelah menjadi ahli shaklee..

Sy sgt2 lah bersyukur kerana dipertemukan bisness yg sgt2 mudah serta perniagaan yg kukuh dan produknya sudah lebih dari 50 thn dipasaran.

Sebenarnya ada byk kelebihan dan kebaikan yg kita akan perolehi, tp sy ringkaskn sahaja n kongsikan ape
yg sy sudah rasai.



1. Masa Lapang ( walaupn sy masih bekerja)
Maksud masa lapang dekat sini bukan lah duduk lenggang kangkung saja tau hehehe..tp masa pabila berada di rumah tidak terganggu langsung padahal..dlm masa yg sama sesi coching still berlangsung semuanya dhujung jari je...(zaman dh canggih, whtsaap, telegram, fb, email, webinar) haaaa kan...seronok..xyh dh nk kuar2 g meeting balik tgh mlm..n xde masa tuk rumah n anak2 serta suami, so..sambil masak ke smbil lipat baju ke...jg ank ke susukan ank ke, still boleh berdiskusi dan berniaga on9.

2. Modal yg rendah
Percaya atau tidak Shaklee merupakan bisness yg tidak memerlukan modal tinggi atau senang kata tidak kena buat loan.ohhhh..sgt2 lah daku tidak suka klu kna meminjam dan berhutang. makanya...ini adalah bisness yg bgus...Shaklee menawarkan serendah RM75 untuk semenanjung malaysia manakala RM85 untuk sabah sarawak sebagai pendaftaran keahlian.

Korang juga tidak diwajibkan menjual atau berniaga, sebaliknya kalau hanya nk beli dan pakai sendiri pun dh ok, andai belian sudah melayakkn BONUS, itu satu reward atau cash bonus untuk korang jugak...bukan tuk org lain..bestkan..:)

3.Peluang jadi WAHM( work at home Mum)
Ini mmg cita2 saya lepas je daftar Ahli Shaklee.......sy sgt2 lah inginkn tittle ni , Inshaa Allah satu hari nnt akan tercpai jika Allah mengizinkan...mmg x mustahil tau klu dlihat pada leader2 Shaklee sy sgt kagum, nak tau ape sbbnya sy mngimpikan WAHM, sbb BONUS lah...klu dh bertahun2 atau Setahun lah paling cpt x mustahil bonus korang 4 ke 5 angka sbln nknya cecah ke 6 angka...lg lah best..financial freedom dh time tu..selesaikan hutang ptptn aku.huahuahuaaaaa...(alamk hutang ada lg) kene lah byor mcm biasa gamaknya dulu ye..

4. Leader serta Upline yg Hebat.
Yang nie mmg sy amat2 kagum..sbbnya diorg mmg tak pernah putus asa, kita daftar je Ahli Shaklee diorg akn bantu kita , coaching kita hingga ke hati sanubari...mmg akan mnyntuh jiwa..tak pernah sekali pun diorg patah semangat atau melatah dgn keranah ank2 didik shaklee mereka. setiap saat setiap waktu ada saja santapan jiwa yg boleh membuat diri terjg dr leka dan lena.haaa..kn daku dh bermadah2..hihi..yg penting group kami mmg ohhhsemmm.ohh moga daku juga akan seperti mereka. Mendidik ank2 baru yg daftar Ahli dibawah ku.

5.Tak Perlu Keluar Rumah.
Maksud sy dekat sini korang tak perlu lg nk keluar pg pejabat pos untuk buat pengeposan, semuanya Shaklee akan uruskan, belian semunya diatas talian( on9 di website aje). mudah sgt kan...tak payah dh nk redah jem, hujan panas semua...Bahagianya lah hidup..hehehe

Rasanya cukup lah dulu sy sharekan secara ringkasnya kebaikan yg akan dapat sekiranya daftar Ahli Shaklee, Nak tahu lebih lanjut lg baca lg sini Jana Extra Pendapatan Dgn Shaklee.



Alhamdulillah syukur sgt2.andai kata beminat dak daftar Ahli Shaklee, cri sy okeh..

FB : Norhayati Ismail
Contact No : 0107628163
SID No : 1003021
Email : yattisma@gmail.com
COD area : Subang U5. ShahAlam, Sg Buloh, Ara Damansara, Sunway Damansara, dan Rawang


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up