CANTIK BAK BIDADARI

Assalamualaikum semua...

Bertemu kembali, maaf agak lewat juga hari nie ..biasalah..cuti2 hr mnggu nie kan
byk benda nak kene buat..

EHHH!!! topik yg sy nak kongsikan hrnie, 
 "SECANTIK BIDADARI"


cuba amalkan sikap2 rohani seperti zikir2 dan doa untuk kekal cantik dan awet muda.

 Untuk sentiasa kelihatan cantik menawan berseri ,
Baca Zikir Ini ye .

>   Ya Badiyah
>    Ya Nur
>    Ya Hadi
>    Ya Allah  Ya Alah Ya Alah



Amalkan membaca zikir ini dan tiup ke tapak tangan dan kemudiannya sapu kemuka kita setiap hari.

Kaedah untuk rawatan dalaman supaya kelihatan cantik  awet muda bertenaga luaran dalaman ,
 amalkan membaca:

> Baca Ayat 35, 36, dan 38 Dari Surah Al Waqiah pada tiap   selepas Solat Subuh .
> Selepas baca ayat-ayat ini , hembuskan pada air dan kemudian minum air tersebut.

info dari http://pakarhowto.com


Selain dari amalan rohani zikir2 di atas...

kita tgk pula ape yang shaklee tawarkan untuk kelihatan Cantik Bak Bidadari nie..??

haaaa..ni lah dia..SET D yg dok org selalu sebut2 tu..


Kat atas nie adalah beberapa cadangan suplemen asas:

berikut adalah beberapa panduan untuk mendapatkan kulit yang cantik dan berseri:

**minum sekurang-kurangnya 8 gelas air setiap hari
**lengkapkan diri dengan pengambilan vitamin bagi memelihara kulit dan badan
**mengamalkan pengambilan Vitamin C dengan bioflavonoids membantu menjadikan kulit lebih cerah dan menyekat pembentukkan pigmen
**Vitamin E yang secukupnya akan membantu melewatkan penuaan , mengurangkan kedutan dan bintik penuaan.
**Vitamin B Complex juga penting bagi menangani stress dan membantu menjadikan wajah berseri.

hanya beberapa langkah dan panduan je kan..mudah sgt2...
hanya 3 mnggu sahaja kulit wajah akan lebih berseri2 bak bidadari.

Tak rugi rasanya kalau kuarkan sikit modal untuk kecantikan dan kesihatan dalaman diri sendiri ye takk..
Berminat nak cuba set ini, Hubungi saya terus tauuu...

Hubungi saya Atie 010 7628163

Email:yattisma@gmail.com
Tel : 010 7628163
Id : 1003021
COD area : Subang U5, Shahalam, Ara Damansara, Sg Buloh, Sunway Damansara dan Rawang

**product-product ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up