~~cerita Inspirasi ku~~




Salam semua...baru hrnie dapat tulis blog lg..keBZan melanda beberapa hrnie...


Daku just nk share cerita Inspirasi ku je kat sini..merangkap nk ajak semua join our group Shaklee yg mmg Superb Hebat..

Sabtu, 19hb April Jam 11am, majlis yg gilang gemilang untuk meraikan Master Coordinator Shaklee Nanny Wan Fatihanum. Sape dia nie????...korang nk tahu..dia lah our n my Inspiration Ibu muda jutawan dalam Shaklee..Majlis meraikankan kejayaannya..sy xnak ckp byk...jom kita view pic2 yg sempat di snap sebagai memoir..



Melangkah masuk ke dlm dewan.



Wajah kegembiraan saat ditabalkan master coordinator.

Haaaa....Nie lah master kesayangan group LCB iaitu group hebat kami dalam shaklee..

Bsyukur ditemukan dlm group nie..
Jom sy share pulak pic2 yg lain.


Antara adik2 beradik shaklee kami yg hadir.


Bersama mommy dan nanny master serta adik2 beradik shaklee yg lain.

Bersama mommy ku yg dikasihi yg byk beri dorongan dan tak pernah putus2 bg semangat..

Ada byk lg pic klu blh nk upload semua..hehehe tp cukup dah kot kan...ok cerita dsebalik saat indah ini.


Tahniah buat kawan2 yg telah bejaya eff dan naik rank..tahniah mommy ku Maria Awi.
Tahniah Nanny hanum juga, dia yg merupakan idola saya saat "kisah Setokin Putih "nya di kongsikan bersama ..ada kesedaran di hati ku..Aku ingin maju dan igin berjaya sepertinya..Yaaa...faktor Pusher mmg perlu ada...yaa..knp daku masih di tangga Supervisor..knp??? tidak naik  lg??? adakah daku selesa?? TIDAKK!! sudah semestinya BELUM dan TIDAK pernah rasa selesa..
Daku perlu berubah.........................................Pastiii!!!


Oppssss...terluahkan perasaan pulak..hihihi...
Teruja x....sy lg teruja nk jadi mcm nny wan fatihanum..jdi wahm mcm mmy maria..n yg lain juga...inshaaAllah stu hri nnt...

Korang sgt2 dialukan utk join empeyar kami...Tanpa perlu bermodalkan beribu2...pndftaran hanya rm75 shj bg sm Dan rm85 bg ss...

Ape tggu lgi...bonus x tggu anda okeh..tp anda yg akan tetapkan n kejar bonus sbyk yg anda inginkan..

Sebelum Saya tamatkn cerita Inspirasi sy Nie...Satu Kad ucapan yg x sempt Saya post kan untuk master wan fatihanum.



Bg korang yg berminat nak daftar ahli shaklee boleh terus hubungi Saya Atie..0107628163 @ email : yattisma@gmail.com

ILOVESHAKLEEFOREVER.....SHAKLEE DIHATI KU...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up