Dapatkan 3C dengan Shaklee !!!

Assalamualaikum semua...
harinie nak cite pasal 3C yg shaklee tawarkan..Alhamdulillah sy sudah join selama setahun dan hasilnya tidak menghampakan...:)

Apa itu 3C??

Shaklee menawarkan 3C buat semua pengedar sah Shaklee yang layak iaitu :-

1. Cash
2. Car [ bonus kereta]
3. Convention [ percutian]

1. CASH
Setiap product yg dibeli mempunyai UV/Point yg tersendiri dan apabila terkumpul dia akan dtukar kepada Cash...haaaa..Cash nie lah yg dok SID selalu sebut Bonus tu..haa lagi-lagi bonus masuk di tengah bulan..tak ke seronok tu......haa,,kalau setakat join ahli untuk makan pakai sendiri pun boleh dan memang layak untuk mendapat bonus tu..


2.CAR
Bila UV/Point telah terkumpul makanya anda layak untuk mendapat Car Bonus, ehhh SHAKLEE tak bagi kereta tau, tapi ianya berupa wang tunai..so terpulang pada anda samaada nak beli kereta ape sekali pun. keputusan semua di tangan Anda..:) seronokkan???


3.CONVENTION (Percutian)
Lagi banyak kita kumpul point lagi bagus tau, sebabnya kita juga berpeluang pergi melancong ke luar NEGARA yg di taja oleh Shaklee sepenuhnya...yeeeahhhhh....seronoknya pergi melancong...nak2 lagi bila dapat pakej UMRAH. boleh bawa keluarga / suami /anak2 sekiranya layak.Bestkan!!


Syukur Alhamdulillah...buat masa ini saya sudah pun merasa C yg pertama sebanyak 3 dan 4 angka sebulan...tinggal 2C sahaja lgi yg saya kene kejar...cayok !! cayok!!! saya pasti bolehh....

EHhhh...korang nak tak ape yg saya dah rasa dan bakal dpt dengan Shaklee???ok jom klik SINI
mmg mudah sgt2 caranya.

sms/wasap Atie untuk tahu lebih lanjut
010 7628163
email : yattisma@gmail.com






0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up