Menyesal Join Shaklee klu macam ini~~~


Salam Semua....sekali lg entry kali nie pasal "Menyesal"
ape yg dkesalkan sgt tu...dr mnggu lepas asik menyesal je..hishh..mmg tak best ke join shaklee nie??..oohhhh NO and never okehhh cayang2 ku semuaa...haa meh sini daku nk story awatnyaa lahh sampai menyesal sgt tu...tak habis2 kan..

Sebenarnya yg saya kesalkan sangat adalah kenapa lah saya tak join shaklee dari dulu lgi...klu dari 3 atau 4 thn yg lepas mesti dah jadi Master coordinator skg nie..(verangan memanjang je atie oiiiii)..ehh ape salahnya sy verangan angan kan..klu tak kerana verangan daku tidak mencapai atau naik ranking seperti sekarang...haaa tgk permulaan yg baik buat sy tau..Alhamdulillah..bersyukur sgt-sgt.

Akan ku usahakan lebih lagi untuk naik ke rank seterusnya..Ameenn......

haaa..korang rasa kesal tak sbb tak join shaklee??????....nie nak habaq lg nie...kalau korang nak join ahli shaklee, JANGAN sesekali BERDAFTAR dengan upline-upline atau agen-agen yg tidak aktif. MEMANG KORANG akan MENYESAL seumur hidup korang.
Ingat tu...ini kerana bila korang dh berdaftar dgn upline atau agen yg tidak aktif makanya sgt rugilah RM75 itu dan ianya menjadi sia2 sahaja..sememangnya mereka2 ini tidak kan ambil peduli tentang anda serta tidak guide anda bagaimana bermarketing. Makanya...JANGAN tersilap langkah...

Saya mengalu2 kan Anda semua berdafar dibawah naugan dan Empayar saya kerana saya mempunyai Group yg Sgt HEBAT, perndaftaran hanya memerlukan RM75 bg sm dan RM85 bg ss.

Jangan abaikan pesanan ini ye kawan2 semua..:)

Hubungi saya Atie untuk pendaftaran 0107628163
Email : yattisma@gmail.com
@ PM saya d FB : Norhayati Ismail








0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up