Menyesal Join Shaklee!!

Salam sahabat2 handai sekalian...Saya nak buat pengakuan PENTING MALAM NIE!!
WAJIB BACA!!! kalau korang nk tau knp Saya menyesal join shaklee..

Haaaa nampak tajuknya pun dah hOt...kann..so INI adalah propaganda Saya sahaja..sy nak share mmg Sgt kesal join ahli klu mcm nielah kesudahannya yg sy dapat..

Okeh ..pekara pertama yg sy kesalkan sbb masa sy join ahli cume byr rm75 Je??? Haaa...MLM ape cmnie cume byr 75 Je utk seumur hidupkan..knp x kuarkan modal beribu2..or pinjam bank buat loan...iskkk ...muskil nie..kann...sikit sangat kot modalnya...lg2 takyah pening2 kepala nk renew keahlian..ermmm..


Lepas tu korang nak tau lg tak..bila dh join shaklee nie yg kesalnya xdapat nak simpan stok byk2 dekat rumah..boringnyaaa..sbbkn xyah buat loan kan...so mmg xdpt lah buat stokis mcm hq kan..

Huhhh...yg paling boring bila asik2 kena hadap lac top Je...pagi ptg siang mlm gatget smartphone xpenh lekang dr tangan sy tau..masak ke nk tdokn ank ke..lipat baju ke..sume kena pgg tfn..hishhh blh ke mcm tu kan?? Ape taknya kena hadapje.. asik2 order brg shaklee Je kan x habis2 sbb ramai Sgt cust mengorder.



Yang nie paling x sanggup ase nk tgk...ase nak jerit2 kuat2....ape taknya..klu asik dpt statement Dari shaklee sbb duit masuk tiap2 bulan..korang x rasa ape2 ke kan bila tgh2 bulan pulak tu...hishhh2...dari mula sy join ahli lg shaklee bg bonus sbyk rm30 mnyesalnyaa...yg paling kesal makin lama sy join makin byk rm bonus yg shaklee bg..dr rm30 naik rm300 pastu rm2500 wahhh mmg kesal Sgt kan klu mcm nie..makin teruja n tak sabar nk capai rmk yg seterusnya..

Pastu kan korang nak tau x..yg shaklee tawarkan pendapatan lumayan tau kpd ahli2 dia sebaik sahaja mendaftar..


OK..secara ringkasnya Saya nk bgtau beberapa perkara penting yang perlu tahu ANDA AKAN MENYESAL bila join shaklee sebabnya ;-

1. Anda terpaksa terima bonus tiap - tiap bulan.
2. Anda dapat membeli supplement dengan harga Ahli 20% lebih murah dari harga jualan runcit.
3. Dengan duit bonus anda dgn pastinya anda akan berkongsi dgn ahli keluarga atau setidak2nya anda dpt membeli supplement dgn bonus anda.
4. Selain Dari cash bonus, sudah pastinya car bonus dlm genggaman.
5. Anda juga berpeluang menyertai pelbagai pakej peelancongan atau pn pakej ke Umrah.

Ada yg berkeras hati lagi tak bila dh baca pengakuan Saya nie..OK bg yg sgt2 bkeras nak jgk join ahli...and nak rasa mcmane Saya rasa kekesalan itu ...jom join ahli ..Anda boleh pm sy segera..

Atie 0107628163 @ email yattisma@gmail.com

Pesanan ringkas :-Kalau anda terlambat daftar ahli pasti akan menyesal sampai bila2 ...
posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up