Jerawat Cepat Kecut;Nak Selfie pun dah tak malu.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Jerawat!!..huh..baik anak dara ke mak dara sama je masalah jerawat nie kan? tetapi bonda ada satu perkongsian menarik nak dkongsikan harini, macamana nak kembali berselfie tanpa malu - malu dek kerana si jerawat bermaharaja lela.

Perkongsian pertama, pengalaman bonda sendiri, ambil sebiji vita c Shaklee, hancurkan menjadi serbuk, buh sedikit air, dan tepek - tepek dekat muka, macam kita buat masker tu ha..kene rajin buat tau..selain bermasker, hari2 kenala amalkan sebiji Vita C barulah jerawat takut.

Selepas bermasker dgn Vita C, untuk hilangkan parut jerawat, bonda ambil Vita E Shaklee utk mendapatkan semula kulit muka yg lebih licin dan mulus.

Lepas ni, bolehlah dah berselfie2 semula ye..haaa...selfie2 juga tapi jgn lah over2 sgt..biarlah hanya berala kadar.


Apa pula fungsi vitamin2 ni sebenarnya.??



Sebelum tu, meh bonda share jugak experience kakak kita sorang nie yang mengamalkan Vita C dan Vita E.
Cantik dan berseri kan!!!..Jeles bonda tau...


Anda ingin kan set2 shaklee yg lain, boleh terus hubungi bonda di talian tertera.

Nama FB : Norhayati Ismail
Email : yattisma@gmail.com
Shaklee Id : 1003021
Sms/Whatsapp : 0107628163
COD Area : Subang U5, ShahAlam, Sungai Buloh, Ara Damansara, Sunway Damansara





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up