Seorang ibu susah hati bdn anaknya gatal-gatal kerana HFMD


Asalamualaikum semua...

Siapa ibu diluar sana pernah alami perkara begini? Susah hati, tak tau nak buat ape bila si anak menagis, merengek,...minta digaru..bila anak2 diserang HFMD..

Semasa HFMD nie menyerang anak2 saya, sy memang risau, susah Hati...lagi2 ayah mereka kerja hingga tengah malam baru pulang..hanya sy seorg yg menjaga anak2 di rumah..bila kedua2nya tak sihat dgn demam lg...gatal2 1 bdn pulak tu...rasa nak meraung je minta bantuan Mak utk jg mereka..seriously masa hari 1st mereka kena,semuanya serba tak kena dan kelam kabut..

Masa tu jgk lah sy teringat ada simpan 1 tube herbal blend ,baki seleps sy gunakan utk hilangkan stretch mark semasa mengandungkan si adik. Alhamdulillah...selepas sahaja sekali sapu pada kaki, tgn si abang, dia terus tido Lena. Esoknya sy sapu kan lagi, sampai hmfd mereka berdua kering..dan sekarang sy gunakan pada mereka utk hilangkan parut pulak
Ehh!! Nak tahu lagi ape kabaikan dan kelebihan Herbal Blend Multi-Purpose Cream ni? Jom kita baca sekejap ape kebaikan dia nie.

Banyak sangat! Antaranya:
  • Telah diuji secara klinikal dan berkesan melembutkan kulit yang kasar, pecah tumit, pecah-pecah di bahagian pelipat seperti lutut, siku dan leher.
  • Rasanya yang dingin dan bermentol tetapi tidak berminyak
  • Dirumus khas daripada herba semulajadi dan memberi kesan menenangkan
  • Tanpa steroid
  • Dijamin halal
  • Mendapat kelulusan KKM
 

Herbal Blend Shaklee ni harganya sangat murah iaitu hanya RM27.50 sahaja utk satu tiub, ia merupakan krim yang semulajadi, tanpa bahan kimia, tanpa bahan pengawet dan selamat digunakan semua golongan termasuk bayi.

Kalau nak dapatkan Herbal Blend Shaklee ni, boleh hubungi bonda cepat - cepat ye. Product Hot nie, kalau lambat stok cepat habis..:)

Nama FB : Norhayati Ismail
Email : yattisma@gmail.com
Shaklee Id : 1003021
Sms/Whatsapp : 0107628163

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up