Anak Menyesal Lambat Cari Penawar Diabetes Akibatnya Kaki Mak Kena Potong.

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera.

"Masih terngiang- ngiang lagi apabila doktor memberitahu kaki ibu terpaksa dipotong kerana diabetes ibu sudah teruk. Luka di kaki ibu dah membusuk dan berulat. Hati ini terpaksa merelakannya. Ini kerana kalau dibiarkan luka akan lebih teruk dan akan merebak di tempat lain pula."

Ini adalah luahan hati seorang anak. Kalaulah masa boleh diputar semula, si anak tadi pasti mencari penawar diabetes untuk ibu. Namun semuanya sudah terlambat. Kasihan si ibu terlantar sahaja. Sedangkan usia ibu masih muda. Sebelum ini ibu mampu solat, berjalan, bekerja tetapi sekarang ibu hanya mampu duduk dan terbaring sahaja.

Adakah anda ingin biarkan perkara seperti ini berulang kembali dalam hidup anda?atau berlaku pada diri anda sendiri ?.


Takutnya kalau luka dah teruk macamni kan? Kalau dibiarkan akan bertambah teruk. Silap- silap kene potong pula kaki tau.

Sebenarnya masih ada penawar untuk penyakit diabetes ini. Apa penawar itu?Inilah Vivix penawar pelbagai penyakit termasuk diabetes yang selalu menyerang kebanyakan orang di Malaysia terutamanya yang tidak mengamalkan makanan yg sihat.

Apa manfaat Vivix ini selain boleh menjadi penawar diabetes.?Apa kata anda lihat sendiri testimoni pengguna Vivix ni?Anda nak Beli tonic Ajaib ini? Tapi berapa harga sebotol? Tahukah bahawa sekiranya anda Beli Sebotol Vivix hari ini. Anda akan mendapat keahlian secara percuma.wowwww....ini sememangnya tawaran paling hebat. Harga sebotol Vivix RM 503.50.

Jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini..Until botol - botol seterusnya anda boleh Beli dengan Harga Ahli pula.

Mahal!! Tapi kesannya memang menakjubkan.

Norhayati Ismail
yattisma@gmail.com
0107628163(whatsapp/pm)
Sid no : 1003021

Jadi Ahli sekarang!!! Anda tidak akan rugi.
posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers


up